Διαδικτυακή παρουσίαση βιβλίου στον IANO | Κωνσταντίνα Μόσχου | Γεράκια στο Κλουβί | Εκδόσεις BELL |

Την Τρίτη 13 Ιουλίου στις 18:00 η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι εκδόσεις BELL διοργανώνουν διαδικτυακή παρουσίαση του νέου ιστορικού μυθιστορήματος μυστηρίου της Κωνσταντίνας Μόσχου, «Γεράκια στο Κλουβί».

Ενενήντα έξι μέρες στη θάλασσα. Θα αντέξουν μόνο οι δυνατοί.

Η συγγραφέας θα συνομιλήσει για το νέο της βιβλίο με τη δημοσιογράφο-συγγραφέα, Έρικα Αθανασίου και τον βιβλιοθηκονόμο-βιβλιοκριτικό, Πάνο Τουρλή.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και τη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.

Youtube Channel: https://www.youtube.com/c/ianos/featured

Link Live streaming: https://youtu.be/MSt-g_lGdiY

Link εκδήλωσης: https://www.ianos.gr/events/gerakia-sto-klouvi-kwnstantina-mosxou-ekdoseis-bell-diadiktyakh-paroysiash/

Λίγα λόγια το βιβλίο

Καλοκαίρι του 1829. Για μέρες και νύχτες, το βρετανικό ιστιοφόρο Νόρφοκ ταξιδεύει σε ωκεανούς έχοντας στοιβαγμένους στ’ αμπάρια του κατάδικους, με ρότα για την Αυστραλία, τόπο της εξορίας τους. Αρκεί όμως μια σπίθα για να ανατραπούν οι ισορροπίες. Και κάποιοι ίσως να μη φτάσουν στον προορισμό τους. Τα ερωτήματα πολλά. Οι κίνδυνοι ακόμα περισσότεροι.

Η μοναδική γυναίκα κατάδικος πάνω στο καράβι, η Καρμέλα Μπουχάγιαρ, γνωρίζει πως η λύση του αινίγματος –και το εισιτήριο για την επιβίωσή της– βρίσκεται στο δεύτερο αμπάρι. Εκεί που κρατούνται οι καταδικασμένοι για πειρατεία Έλληνες…

Ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα μυστηρίου, βασισμένο σε ιστορικό γεγονός. Ένα βιβλίο για τις αντιθέσεις: πόλεμος και ειρήνη, φωτιά και θάλασσα, αρσενικό και θηλυκό. Για ενενήντα έξι μέρες, ώσπου να πιάσουν λιμάνι.

Λίγο λόγια για τη συγγραφέα

Η Κωνσταντίνα Μόσχου γεννήθηκε στην Αθήνα και εργάστηκε ως συντάκτρια στον έντυπο ημερήσιο και περιοδικό Τύπο, ως κειμενογράφος διαφημιστικών και συνεργάτιδα σε βιβλία έρευνας. Ασχολείται με τα περισσότερα είδη του γραπτού λόγου, έχοντας στο ενεργητικό της μυθιστορήματα, διηγήματα, παιδικά, ποιήματα, θεατρικά και δοκίμια. Από το 2008 έως σήμερα έχουν εκδοθεί εφτά βιβλία της (Ο θησαυρός του Ποσειδώνα, Η πόλη της Υδράηρας, Όσο υπάρχει Ανατολή, Λέμον πάι, Σταχτόνερο, Οι κυρίες με τα τιρκουάζ και Γεράκια στο κλουβί), καθώς και τέσσερα συλλογικά (Αγάπησα τον δολοφόνο μου, Όλα για τη ζωή μου, Θρύλοι του σύμπαντος IV και Ο τόπος πρόδωσε τον ένοχο).

Facebook: konstantinamoschouwriter