Νέα κυκλοφορία από τις Εκδόσεις Anubis | Patrick Rothfuss – Η Μουσική της Σιωπής

Επιστροφή στον κόσμο του Patrick Rothfuss
και των βιβλίων The Kingkiller Chronicle

Οι Εκδόσεις Anubis επιστρέφουν στον κόσμο του Patrick Rothfuss, ενός απ’ τους πιο δημοφιλείς συγγραφείς φανταστικής λογοτεχνίας, με την κυκλοφορία της νουβέλας «Η Μουσική της Σιωπής».

Μετά τα μυθιστορήματα «Το Όνομα του Ανέμου» και «Όσα Φοβούνται οι Σοφοί, Α’ και Β’ Τόμος» που έχουν αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές, κατακτώντας τις κορυφαίες λίστες best-sellers, ο Rothfuss μας ταξιδεύει εκ νέου στον κόσμο της συναρπαστικής σειράς βιβλίων «The Kingkiller Chronicle» που συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων έργων φαντασίας των τελευταίων ετών.

Τα βιβλία της σειράς «The Kingkiller Chronicle» έχουν πουλήσει περισσότερα από 10 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Αυτήν την περίοδο ο συγγραφέας συνεχίζει τη συγγραφή του τρίτου βιβλίου της σειράς με τίτλο «The Doors of Stone» που θα ολοκληρώσει την εξιστόρηση των περιπετειών του Κβοθ, ενός από τους κορυφαίους ήρωες φαντασίας των τελευταίων δεκαετιών.

«Η Μουσική της Σιωπής»

Συγγραφέας: Patrick Rothfuss
Πρωτότυπος τίτλος: The Slow Regard of Silent Things
Σειρά: The Kingkiller Chronicle, Βιβλίο 2.5
Μετάφραση: Εβίτα Λύκου
Κατηγορία: Fantasy, Μεταφρασμένη Λογοτεχνία

 

Βαθιά κάτω απ’ το Πανεπιστήμιο απλώνεται ένα μέρος σκοτεινό: ένα ρημαγμένο κουβάρι αρχαίων περασμάτων κι έρημων αιθουσών. Λίγοι γνωρίζουν γι’ αυτό. Μια κοπέλα έχει βρει καταφύγιο εκεί και ζει τις μέρες της στην καρδιά αυτού του λησμονημένου τόπου. Το όνομά της είναι Άουρι και τα μυστικά ορίζουν την ύπαρξή της.

Ανάλαφρη και συνάμα υποβλητικά ατμοσφαιρική, «Η Μουσική της Σιωπής» είναι μια ξεχωριστή περιπέτεια, που ανήκει αποκλειστικά στην Άουρι. Ο Patrick Rothfuss μάς δίνει την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα έναν απ’ τους πιο γοητευτικούς και αινιγματικούς χαρακτήρες του Kingkiller Chronicle, της συναρπαστικής σειράς που συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων έργων φαντασίας των τελευταίων ετών.

 Έγραψαν για το μυθιστόρημα «Η Μουσική της Σιωπής»:

 «Εξαίσια γραμμένο, η πρόζα αγγίζει τα όρια της ποίησης… δίνει την αίσθηση ότι ο Rothfuss έχει επιλέξει καθεμία από αυτές τις λέξεις με προσοχή και ακρίβεια, με σκοπό να αφηγηθεί μια ιστορία που είναι λυρική, γεμάτη συναίσθημα και μοναδική.»

– Starburst Magazine

Έγραψαν για τα βιβλία της σειράς «The Kingkiller Chronicle»:

«Αυτός ο Rothfuss είναι φοβερός.»

– George R.R. Martin, συγγραφέας των βιβλίων Game of Thrones

 «Διαβάστε οπωσδήποτε τα βιβλία του Rothfuss.»

– amazon.com

  

Στοιχεία Βιβλίου:

ISBN: 978-960-306-178-0

Διαστάσεις: 14 x 23 εκ.

Σελίδες: 184

Τιμή: € 12,50