Αλιέ Πεμπέ | Θα σ’ αγαπώ

© Johan Hagemeyer

Όσα χιλιόμετρα κι αν κάνω στη ζωή μου πάλι στο δρόμο σου με φτάνει η μοναξιά, όσα τσιγάρα κι αν καπνίσω δεν θα σβήσω μια ιστορία που μια ζωή θα με πονά.
 
Όσα φεγγάρια και να ζήσω μακριά σου, όσες φορές και αν ξαναγεννηθώ ακόμα και μια δεύτερη ζωή να ξαναζήσω πάλι εσένανε θα ψάξω για να βρω .

Θα σ’ αγαπώ μέχρι να νιώσω πως πεθαίνω, θα σ’ αγαπώ κι απ’ το θεό πιο δυνατά θα είμαι εδώ να έρθεις πάλι στη ζωή μου και το κορμί μου να πονάει απ’ τα φιλιά.

***


Η Αλιέ Πεμπέ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ρόδο. Είναι νοσηλεύτρια χειρουργείου στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου και εργάζεται ως επαγγελματίας υγείας από τον Σεπτέμβριο του 2000. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την δημιουργία κοσμημάτων και την συγγραφή στίχων. Ξεκίνησε να ασχολείται με την συγγραφή πριν 4 χρόνια, γράφοντας σε ανθολογίες που εκδίδονται στην Ρόδο, μια συλλογή παραμυθιών και τέσσερις συλλογές διηγημάτων. Στις αρχές του 2018, δημοσίευσε από τις ίδιες εκδόσεις το παραμύθι << Οι12 μήνες με την Αγάπη >> ένα παραμύθι με τους δώδεκα μήνες του έτους και κάθε μήνα με μία διαφορετική ιστορία με πρωταγωνίστρια την μικρή Αγάπη, ένα παιδί με σύνδρομο DOWN, ένα παιδί διαφορετικό, αλλά ίσο, με εικονογράφηση των παιδιών του συλλόγου «ΠΝΟΗ». Πήρε το δεύτερο βραβείο στην Συλλογή διηγημάτων << Ιστορίες του τόπου μας>> μια συλλογή με φόντο το νησί των Ιωαννιτών Ιπποτών, των εκδόσεων I- write. To 2019 δημοσίευσε το πρώτο μικρό της μυθιστόρημα με τίτλο Δεύτερη ζωή στο πατρικό μου από τις εκδόσεις ΒΕΡΕΤΤΑ.