The Expanse Bookster & Poldark Bookette | Δύο μοναδικά σετ βιβλίων από τις Εκδόσεις Anubis

Οι Εκδόσεις Anubis παρουσιάζουν δύο μοναδικά, λογοτεχνικά σετ βιβλίων, καθένα μ’ ένα συλλεκτικό δώρο!

pastedGraphic.png

«The Expanse Bookster»

Ένα μοναδικό λογοτεχνικό πακέτο που θα ενθουσιάσει τους φίλους της Επιστημονικής Φαντασίας. Το «The Expanse Bookster» περιλαμβάνει τα δύο πρώτα βιβλία της βραβευμένης sci-fi σειράς «The Expanse» του James S.A. Corey, με τίτλους «Ο Λεβιάθαν Ξυπνά» και «Ο Πόλεμος του Κάλιμπαν», και δώρο ένα συλλεκτικό jockey.

«Ο Λεβιάθαν Ξυπνά»

H ανθρωπότητα έχει αποικίσει το ηλιακό σύστημα, αλλά τα μακρινά αστέρια παραμένουν ένα άπιαστο όνειρο. Ο Τζιμ Χόλντεν, ύπαρχος μιας φορτηγίδας που μαζεύει πάγο από τους δακτυλίους του Κρόνου, ανακαλύπτει ένα  εγκαταλειμμένο πλοίο που κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό. Το ηλιακό σύστημα βρίσκεται στο κατώφλι του πολέμου, εκτός αν ο Τζέιμς και οι ετερόκλητοι σύντροφοί του ανακαλύψουν ποιος εγκατέλειψε το σκάφος και γιατί…

«Ο Πόλεμος του Κάλιμπαν»

Ο αποικισμός και η βιομηχανοποίηση των αστεροειδών του ηλιακού συστήματος έχουν προκαλέσει πολιτικές, οικονομικές και πολιτισμικές εντάσεις. Οι κάτοικοι των αστεροειδών, του Άρη και της Γης βρίσκονται στα πρόθυρα γενικευμένου πολέμου. Όταν ο Τζέιμς Χόλντεν και το πλήρωμά του αποφασίζουν να βοηθήσουν έναν επιστήμονα να αναζητήσει το παιδί του που αγνοείται, καταλαβαίνουν ότι το μέλλον της ανθρωπότητας εξαρτάται από το εάν ένα μοναχικό πλοίο θα μπορέσει να αποτρέψει μια πρωτόγνωρη κοσμική απειλή.

 

H σειρά βιβλίων «The Expanse» αποτελεί μια από τις πλέον επιτυχημένες σειρές επιστημονικής φαντασίας, με 9 βιβλία, 7 διηγήματα και πάνω από 15.000.000 πωληθέντα αντίτυπα. Έχει  κερδίσει βραβεία Hugo, Locus και Dragon, ενώ όλα τα βιβλία της σειράς έφτασαν στις πρώτες θέσεις ψηφοφορίας στα Goodreads Choice Awards, τα βραβεία αναγνωστών της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.

Η τηλεοπτική σειρά «The Expanse», που μεταδόθηκε αρχικά από τα SyFy και NETFLIX και πιο πρόσφατα από το Amazon Prime, θεωρείται μία από τις καλύτερες σειρές ΕΦ του 21ου αιώνα. Ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο του 2022, ύστερα από 6 σαιζόν και 62 επεισόδια, μεταφέροντας στις τηλεοπτικές οθόνες τα έξι πρώτα βιβλία της σειράς.

 

James S.A. Corey είναι το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούν οι συγγραφείς Daniel Abraham και Ty Franck. To συγγραφικό τους όνομα αποτελείται από τα μεσαία ονόματα των δύο δημιουργών (πρώτη και τελευταία λέξη), μαζί με τα τα αρχικά του ονόματος της κόρης του Abraham.

Έγραψαν για τα βιβλία:

«Μια διαπλανητική περιπέτεια όπως θα έπρεπε να είναι, όπως εκείνη η Ε.Φ. που με έκανε να ερωτευτώ το είδος…»

– George R.R. Martin, συγγραφέας της σειράς «A Game of Thrones»

 

Βιβλιογραφικά Στοιχεία:

Συγγραφέας: James S.A. Corey

Μετάφραση: Βασίλειος Αθανασόπουλος

Τίτλος Πρωτοτύπων: Leviathan Wakes & Caliban’s War

Σειρά: The Expanse, Βιβλία 1 & 2

Κατηγορία: Επιστημονική Φαντασία, Μεταφρασμένη Λογοτεχνία

ISBN: 978-960-623-444-6

Σχήμα: 31 x 22 x 6 εκ.

Σελίδες: 1.400

Τιμή: € 55,20

Περιέχει:

• Το βιβλίο «Ο Λεβιάθαν Ξυπνά»

• Το βιβλίο «Ο Πόλεμος του Κάλιμπαν»

• Ένα συλλεκτικό jockey

Κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία

pastedGraphic_1.png

pastedGraphic_2.png

«Poldark Bookette»

Ένα μοναδικό λογοτεχνικό πακέτο που θα ενθουσιάσει τους φίλους της ιστορικής λογοτεχνίας. Το «Poldark Bookette» περιλαμβάνει τα δύο πρώτα βιβλία της βραβευμένης σειράς ιστορικής λογοτεχνίας «Poldark» του Βρετανού συγγραφέα Winston Graham, με τίτλους «Ρος Πόλνταρκ» και «Ντεμέλζα», και δώρο ένα συλλεκτικό mousepad.

«Ρος Πόλνταρκ»

Με φόντο την Κορνουάλη του 18ου αιώνα, το πρώτο βιβλίο της σειράς που ενέπνευσε την κορυφαία τηλεοπτική παραγωγή του BBC θα μας γνωρίσει τον αντισυμβατικό Ρος Πόλνταρκ και την αξιαγάπητη Ντεμέλζα σε μια ιστορία γεμάτη λυρισμό, ίντριγκες, προδοσία και συναρπαστικές ανατροπές.

«Ντεμέλζα»

Στο δεύτερο βιβλίο της σειράς, απρόοπτα γεγονότα θέτουν σε δοκιμασία τον έρωτα του Ρος και της Ντεμέλζα. Καθώς ο Ρος ξεκινά έναν αγώνα για τα δικαιώματα των μεταλλωρύχων, έρχεται σε σύγκρουση με τον πανίσχυρο Τζορτζ Γουορλέγκαν. Κι ο κόσμος που με τόσες θυσίες έχτισαν οι δύο νέοι μοιάζει έτοιμος να γίνει συντρίμμια…

Έγραψαν για τα βιβλία:

«Ο Ρος είναι ένας από τους σπουδαιότερους λογοτεχνικούς ήρωες […]. Είναι ένας συνδυασμός του κύριου Ντάρσι, του Χίθκλιφ, του Ρετ Μπάτλερ και του Ρομπέν των Δασών».

– Debbie Horsfield, σεναριογράφος και παραγωγός της σειράς «Poldark» 


Βιβλιογραφικά Στοιχεία:

Συγγραφέας: Winston Graham

Μετάφραση: Σταυρούλα Δαργωνάκη

Τίτλος Πρωτοτύπων: Ross Poldark & Demelza

Σειρά: Poldark, Βιβλία 1 & 2

Κατηγορία: Ιστορικό μυθιστόρημα, Μεταφρασμένη Λογοτεχνία

ISBN: 978-960-623-445-3

Σχήμα: 31 x 22 x 6 εκ.

Σελίδες: 1.032

Τιμή: € 41,80

Περιέχει:

• Το βιβλίο «Ρος Πόλνταρκ»

• Το βιβλίο «Ντεμέλζα»

• Ένα συλλεκτικό mousepad

Κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία

pastedGraphic_3.png

ΓΡΑΦΕΙΑ: Σολωμού 39, 10682 Αθήνα, τηλ.: 2169001092

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ – ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ: Σολωμού 39, 10682 Αθήνα, τηλ.: 2103801487, φαξ: 2103840095

COMPUPRESS Α.Ε. 2ο χλμ. Λεωφόρου Μαρκοπούλου, 19400 Κορωπί, τηλ. 2109238672, φαξ: 2109216847

www.anubis.gr | Facebook | Instagram | YouTube