Ταξίδι στην Αφρικανική Σαβάνα | Online Εκδήλωση για Παιδιά

Το εξώφυλλο του βιβλίου των Τζωρτζίνα Σπύρη και Μάνιας Ζηρίδη

H Ελληνοαμερικανική Ένωση και οι Εκδόσεις Διόπτρα προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε διαδικτυακή εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο Ταξίδι στην Αφρικανική Σαβάνα της ψυχολόγου εκπαίδευσης Μάνιας Ζηρίδη και της περιβαλλοντολόγου Τζωρτζίνας Σπύρη.

Η παρουσίαση πραγματοποιείται online μέσω Zoom το Σάββατο
22 Ιανουαρίου 2022
, στις 11:00 και η πρόσβαση είναι ελεύθερη (με προεγγραφές) για τους νεαρούς βιβλιόφιλους.

Ακολουθήστε μας σε ένα ιδιότυπο σαφάρι με βοηθό την γλαφυρή εικονογράφηση του Γιάννη Σκουλούδη. Για ξεναγούς μας στην περιπέτεια αυτή έχουμε τις συγγραφείς του βιβλίου, που μας αφηγούνται την ιστορία και μας προσκαλούν να μάθουμε για την δύναμη της συνεργασίας, της εμπιστοσύνης και της φιλίας και ν’ ανακαλύψουμε ευρηματικούς τρόπους για να προστατέψουμε το περιβάλλον.

Η Μάνια Ζηρίδη συνδυάζει μεταπτυχιακές σπουδές και εργασιακή εμπειρία στην Ψυχολογία της Εκπαίδευσης, τη Διοίκηση Επιχειρήσεων και την Παγκόσμια Υγεία. Τα ενδιαφέροντά της αφορούν σε περιβαλλοντικά προβλήματα, εκπαιδευτικά θέματα και στην ενδυνάμωση ομάδων. Μέσω του σχεδιασμού και της παροχής προγραμμάτων σπουδών, εκπαιδεύσεων, σεμιναρίων, εγχειριδίων και πρότζεκτ έχει εκπαιδεύσει εκατοντάδες μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς σε θέματα βιωσιμότητας, θετικής αλλαγής κ.α.

Η Δρ. Τζωρτζίνα Σπύρη διδάσκει φυσικές επιστήμες σε διάφορες ηλικίες, από παιδιά προσχολικής ηλικίας έως και φοιτητές στο CityUniversityofNewYork. Εργάζεται ως Υπεύθυνη Εκπαίδευσης και Έρευνας στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, συνεργάζεται με την ΑΜΚΕ Πελαργός, είναι Υπεύθυνη Εκπαίδευσης Επιστημών της ΦινλανδικήςMKOCarbonBusters και Διευθύντρια του παραρτήματος στην Ελλάδα. Εργάστηκε ως ερευνήτρια στο Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών και σε διάφορα ινστιτούτα ανά τον κόσμο.

Ημερομηνία εκδήλωσης: Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022, 11:00

Είσοδος: Online μέσω Zoom

Παρακολούθηση: Ελεύθερη παρακολούθηση με προεγγραφές στο
https://www.hau.gr/el-gr/culture/events/2022/taxidi-stin-afrikaniki-savana

Πληροφορίες: Διεύθυνση Πολιτιστικών, 2103680052 | www.hau.gr/culture | culture@hau.gr