Εyelands 8: Παρουσίαση συλλογών | Αποσκευές-Μια μέρα σαν κι αυτή

Το περιοδικό eyelands.gr, οι εκδόσεις Παράξενες Μέρες και το φεστιβάλ της άμμου σας προσκαλούν το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στο Polis café στο αίθριο της στοάς του βιβλίου στν Αθήνα για να γιορτάσετε μαζί μας την παρουσίαση δύο βιβλίων και μαζί τα όγδοα γενέθλια του περιοδικού.
Στις 11:30 παρουσιάζουμε τη συλλογή «Αποσκευές» με όλα τα διηγήματα που διακρίθηκαν στον 8ο διεθνή διαγωνισμό διηγήματος. Στο ίδιο βιβλίο περιλαμβάνονται και τα τρία πρώτα βραβεία από το διεθνές (αγγλόφωνο) τμήμα του διαγωνισμού.
Το απόγευμα στις 17:30 η γιορτή συνεχίζεται στον ίδιο χώρο με την παρουσίαση του βιβλίου «Μια μέρα σαν κι αυτή» με όλα τα κείμενα που πρωτοδιαβάστηκαν στην παραλία Χιβαδόλιμνη της Μήλου στο εφετινό φεστιβάλ της άμμου, στις 31 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου.
Δύο βιβλία, περισσότεροι από πενήντα συγγραφείς, και διπλή γιορτή για όσους αγαπούν τα βιβλία, τα ταξίδια, το καλοκαίρι και την …άμμο. Όπως κάθε χρόνο, όλοι οι συγγραφείς που το επιθυμούν θα ανεβούν στο βήμα για να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και να μιλήσουν για τα κείμενά τους. Γιατί η γιορτή ανήκει πρώτα απ’ όλα σε όσες και όσους έφτιαξαν με τις ιστορίες τους τα δύο βιβλία. Θα μιλήσουν επίσης συνεργάτες των εκδόσεων και του eyelands, τα μέλη της ομάδας που έκριναν τα διηγήματα του διαγωνισμού αλλά και η παρέα της άμμου. Μια αυθόρμητη και αυτοσχέδια γιορτή όπως γίνεται κάθε φορά σε κάθε …polis και σε κάθε παραλία!
Είσοδος Ελεύθερη / Ειδικές προσφορές στα βιβλία των εκδόσεων.