Με τα λόγια (γίνεται): Open Mic

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση και οι μηνιαίες ποιητικές συναντήσεις «Με τα λόγια (γίνεται)», στην πρώτη εκδήλωση της έβδομης περιόδου τους, παρουσιάζουν βραδιά με αποκλειστικά ελεύθερες, “open mic”,  αναγνώσεις αδημοσίευτων ποιημάτων. Η εκδήλωση πραγματοποιείται την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017, στις 19:30, στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (Μασσαλίας 22, Αθήνα).

Το «ανοιχτό μικρόφωνο», ένας πολύ δημοφιλής τύπος εκδήλωσης στο εξωτερικό, αποτελεί μια ανοιχτή πρόσκληση προς κάθε ποιήτρια και ποιητή – πεπειραμένο ή λιγότερο έμπειρο – να «δοκιμάσει» αδημοσίευτα ποιήματά του, διαβάζοντάς τα σε ένα αφοσιωμένο κοινό. Από τις 19:00, στην είσοδο του Θέατρου της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (2ος όροφος), όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην βραδιά “open mic”,  μπορούν να αναγράψουν το όνομά τους σε πίνακα που θα έχει αναρτηθεί, για να λάβουν μία από τις δώδεκα θέσεις ελεύθερης ανάγνωσης.

Οι προσκεκλημένες ποιήτριες Άννα Γρίβα και Παυλίνα Μάρβιν θα διαβάσουν αδημοσίευτα ποιήματά τους και ενδιαμέσως, καθένας από τους δώδεκα συνολικά πρώτους που θα δηλώσουν συμμετοχή, θα διαβάσει επίσης αδημοσίευτα ποιήματά του συνολικής διάρκειας τριών λεπτών.

 

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017, 19:30

Θέατρο Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, Μασσαλίας 22, Κολωνάκι

Είσοδος ελεύθερη