Στέργια Κάββαλου | Κάτι κλαίει ακόμα

AIR GOLD

Τα συνεργεία καθαρισμού ταχτοποιούν και τις τουαλέτες των αεροσκαφών. Αυτό δεν είναι νέο. Το νέο είναι ότι στην πτήση Αθήνα-Παρίσι παραμονή Χριστουγέννων του ’12, βρέθηκαν δύο σακούλες που δεν είχαν σκουπίδια αλλά ράβδους χρυσού συνολικού βάρους ενός κιλού. Το συνεργείο έκανε ως όφειλε. Παρέδωσε τις σακούλες στα απολεσθέντα του αεροδρομίου θεωρώντας ότι πρόκειται για φάρσα ή στην καλύτερη για τυλιγμένη σοκολάτα.

Επειδή γιορτές είναι, οι άνθρωποι ταξιδεύουν και η Κατρίν χτυπάει διπλοβάρδια στο Ορλί, βάζει τις ράβδους στην τσάντα της και παίρνει το ρίσκο. Χωρίς επιβεβαίωση, χωρίς εκτίμηση από ειδικό, υποβάλει την παραίτησή της. Η τύχη της θα της επιτρέψει να ζήσει όπως στα περιοδικά.

Επιστρέφει στο διαμέρισμά της με ταξί, όπου βρίσκει τον σύζυγο και τις κόρες της να στολίζουν το δέντρο. Δεν βάζει τις ράβδους κάτω από το έλατο. Κρύβει τις σακούλες κάτω από τον νεροχύτη της κουζίνας και περιμένει να πάει μεσάνυχτα να κάνει την έκπληξη σαν άλλος άγιος Βασίλης. Επειδή όμως και ο σύζυγος είπε να κάνει τη δική του, κατεβάζει τα σκουπίδια μετά το γιορτινό γεύμα έτσι για να ξεκουράσει κι αυτός μια φορά την αγαπημένη του.    

[Σελ.22]


Περιεχόμενα:

ΓΚΡΑΝΠΑ
ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ
ZEWA SOFT
ΔΕΚΑΤΡΙΑΡΙ
AIR GOLD
MAGIC BUS
JOHNNY B
ΚΥΝΗΓΗΤΟ
ΓΕΝΝΗΤΡΑ
Γ2
ΕΚΕΙ ΠΑΛΕΥΕΙ ΠΑΙΔΙ
ΠΛΗΜΜΥΡΑ
ΔΕΥΤΕΡΕΥΩΝ ΠΝΙΓΜΟΣ
ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗ ΜΑΝΑ
Μ’ ΑΓΑΠΑΣ ΛΙΓΟ;
ΑΡΤΖΑΝ
ΑΝΤΕΚΔΙΚΗΣΗ
ERASMUS
ΞΥΠΝΗΜΑΤΑ
MOI NON PLUS
Ο ΤΖΟΡΤΖ Ο Β’
ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ
ΔΙΟΔΙΑ
UNHAPPY END

Στέργια Κάββαλου - Κάτι κλαίει ακόμα - Ο Μωβ Σκίουρος, 2018