Νέα κυκλοφορία από τις Εκδόσεις Anubis | «Batman: Hush – Σιωπηλά Αινίγματα, Τόμοι Α’ & Β’»

Σενάριο: Jeph Loeb
Εικονογράφηση: Jim Lee, Scott Williams
Μετάφραση: Βασίλης Αθανασιάδης
Κατηγορία: Graphic novel

 

Όλα ξεκινούν, όταν ο Σκοτεινός Ιππότης του Gotham αναλαμβάνει να βρει τον νεαρό κληρονόμο Edward Lamont, που έχει πέσει θύμα απαγωγής. Σύντομα, θα βρεθεί αντιμέτωπος με ορισμένους από τους πιο διαβόητους εχθρούς του! Στην προσπάθειά του να φέρει τους ενόχους ενώπιον της δικαιοσύνης, ο Batman θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του και αποκτά έναν απρόσμενο σύμμαχο.

Μία από τις κορυφαίες ιστορίες του Σκοτεινού Ιππότη σε επανέκδοση! Μια κυριολεκτικά αξέχαστη ιστορία από τρεις κορυφαίους δημιουργούς, τον σεναριογράφο Jeph Loeb («Batman: The Long Halloween», «Batman: Dark Victory») και τους Jim Lee («Justice League», «Suicide Squad») και Scott Williams («All-Star Batman & Robin», «Superman»), η οποία παρουσιάζει μία από τις πιο προσωπικές υποθέσεις που αντιμετώπισε ποτέ ο Μπάτμαν! 

Υποβλητικό, σκοτεινό όσο και απρόβλεπτο, το «Batman: Hush» αποτελεί ίσως το κορυφαίο έργο της σύγχρονης σταδιοδρομίας του μασκοφόρου πολέμιου του εγκλήματος, ενώ από τις σελίδες του παρελαύνουν οι πιο διάσημοι υπερήρωες και κακοποιοί του σύμπαντος της DC Comics.

Έγραψαν για το «Batman: Hush – Σιωπηλά Αινίγματα»:

«Μια ιστορία που όχι μόνο ενθουσίασε τους φανς, αλλά και έμελλε να επηρεάσει μεταγενέστερους δημιουργούς του Batman για πολλά χρόνια μετά. […] Ένας κλασικός τίτλος που πρέπει οπωσδήποτε να διαβαστεί.

– Newsarama

«Είναι δύσκολο να βρούμε έναν πρωτότυπο τρόπο για να σας μεταφέρουμε τις ξεχωριστές ικανότητες και το ταλέντο των δημιουργών αυτού του βιβλίου.»

– BrokenFrontier.com

«Αν θέλετε ένα αστυνομικό θρίλερ γεμάτο δράση, έξυπνους διαλόγους και ολοζώντανα κινηματογραφικά πλάνα, το “Batman: Hush” είναι ακριβώς αυτό που αναζητάτε.»

– SilverBulletComicBooks.com 

Στοιχεία graphic novels: 

«Batman: Hush – Σιωπηλά Αινίγματα, Τόμος Α’»

ISBN: 978-960-623-299-2
Διαστάσεις: 17 x 26 εκ.
Σελίδες: 152
Τιμή: € 16,50

«Batman: Hush – Σιωπηλά Αινίγματα, Τόμος Β’»

ISBN: 978-960-623-300-5
Διαστάσεις: 17 x 26 εκ.
Σελίδες: 152
Τιμή: € 16,50