«Ο Κόσμος της Φωτιάς και του Πάγου» – Η Άγνωστη Ιστορία του Γουέστερος και του Game of Thrones σε επανακυκλοφορία

«Ο Κόσμος της Φωτιάς και του Πάγου»
Η Άγνωστη Ιστορία του Γουέστερος και του Game of Thrones

Συγγραφείς: George R.R.Martin, Elio M. García, Jr. και Linda Antonsson

Μετάφραση: Σάββας Αργυρού, Χρήστος Τσέλιος, Ηφαιστίων Χριστόπουλος, Γιάννα Αναστοπούλου, Ηλίας Τσιάρας, Μιχάλης Γεωργοστάθης

Τίτλος Πρωτοτύπου: The World of Ice & Fire: The Official History of Westeros and the World of Game of Thrones

Κατηγορία: Βιβλίο Αναφοράς, Φαντασία

           

Από την Εποχή της Αυγής ως την έλευση των Πρώτων Ανθρώπων και από την άφιξη του Αίγκον του Κατακτητή και των δράκων του ως την πτώση του Παράφρονα Βασιλιά, αυτό είναι το συγκλονιστικό χρονικό της ιστορίας του Γουέστερος, το ιστορικό υπόβαθρο κάθε σύγκρουσης που εκτυλίσσεται στο «Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου» του George R.R. Martin και στην πολυβραβευμένη σειρά του HBO «Game of Thrones».

Από τα Επτά Βασίλεια ως το μυθικό Ασάι της Ανατολής, οι άγνωστες πτυχές του μαγικού κόσμου του George R.R. Martin ξεδιπλώνονται σε μια μοναδική έκδοση αναφοράς, που περιλαμβάνει πάνω από 170 έγχρωμες εικονογραφήσεις και χάρτες, καθώς και γενεαλογικά δέντρα των Οίκων Σταρκ, Λάννιστερ και Ταργκάρυεν.

 Ο κόσμος του George R.R. Martin και του «Game of Thrones» συνεχίζει να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον των αναγνωστών σε όλο τον κόσμο, με περισσότερα από 90 εκατομμύρια πωληθέντα αντίτυπα παγκοσμίως και 180.000 πωλήσεις στην Ελλάδα.

 Πληροφορίες για τους συγγραφείς:

 «Ο Κόσμος της Φωτιάς και του Πάγου» αποτελεί το επιστέγασμα της μακρόχρονης συνεργασίας του George R.R. Martin με τους Elio M. García, Jr. και Linda Antonsson – ιδρυτές του γνωστού site Westeros.org και ίσως τους μοναδικούς ανθρώπους που γνωρίζουν τον κόσμο του Γουέστερος σχεδόν το ίδιο καλά με το δημιουργό του.

Ο George R.R. Martin είναι συγγραφέας δεκαπέντε μυθιστορημάτων, συμπεριλαμβανομένων πέντε βιβλίων του «Τραγουδιού της Φωτιάς και του Πάγου», πολλών συλλογών διηγημάτων, καθώς και αρκετών σεναρίων για τηλεοπτικές σειρές και ταινίες. Έχει χαρακτηριστεί ως ο «Αμερικανός Τόλκιν» και έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία, μεταξύ των οποίων και το World Fantasy Lifetime Achievement Award. Είναι παραγωγός της πολυβραβευμένης σειράς του HBO «Game of Thrones», που βασίζεται στη σειρά «Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου». Ζει στη Σάντα Φε στο Νέο Μεξικό.

Στοιχεία Βιβλίου:

ISBN: 978-960-497-828-1

Διαστάσεις: 23 x 31 εκ.

Σελίδες: 336

Τιμή: € 26,90

Κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία!

Τα βιβλία του George R.R. Martin που κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Anubis:

«Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου»

«Περιπλανώμενος Ιππότης» (graphic novel)

«Game of Thrones: Το Επίσημο Βιβλίο Ζωγραφικής»

«Νυχτοπτερίτες»